top of page
Αναζήτηση
  • Mary Mit

Αρώματα για γυναίκες

Έγινε ενημέρωση: 23 Απρ 2021


Γυναικεία-αρώματα-τύπου-fleur
Γυναικεία Αρώματα

Σύγχρονα και μελλοντικά κλασικά αρώματα

Ας κάνουμε μια εισαγωγή στα υπέροχα αρώματα διαφορετικών κατηγοριών..

Λόγο της μεγάλης γκάμας αρωμάτων που υπάρχει στα αρωματοπωλεία, μπορούμε φυσικά, να παρουσιάσουμε μόνο ένα μικρό δείγμα.

εδώ, θα δώσουμε έμφαση στα ονομαζόμενα "κλασικά" αρώματα. Ένα άρωμα για να μπορεί να λέγεται κλασικό, θα πρέπει να έχει μια συνεχή επιτυχία στη διεθνή αγορά για τουλάχιστον δέκα χρόνια. Αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα για τα νέα αρώματα. Τουλάχιστον τυα μισά από αυτά θα εξαφανιστούν από τα ράφια μετά από δύο χρόνια.

Πολλά ωραία αρώματα, εξαφανίζονται μετά από μια σεζόν. Η ακόλουθη παρουσίαση έχει σκοπό να δώσει πληροφορίες και προτάσεις. Αν γνωρίζετε κάποιο άρωμα και σας αρέσει, θα βρείτε συστάσεις για παρόμοιους τύπους αρώματος της ίδιας κατηγορίας.


Λουλουδένια-χόρτων

Κύρια συστατικά είναι το περγαμόντο, το γάλβανο, ο υάκινθος και ο μόσχος, καθώς επίσης και διάφορα είδη φύλλων.

Chanel No.19 (Chanel, 1971)

Η αειθαλης πλευρά της οικογένειας ξεκινάει με τη δροσερή νότα του περγαμόντου και του νερολί. ΑΥτή ακολουθείται απο το τριαντάφυλλο και τη κανάγκα, με το Ρωσικό δέρμα και το σανταλόξυλο να σχυματίζουν το πικάντικο φινάλε αυτού του ζωηρού καθημερινού αρώματος.


Λουλουδένια-φρουτώδη

Ένα πολύχρωμο φρουτένιο κοκτέιλ, συνοδεύει το κύριο λουλουδένιο θέμα. Το μήλο και η μαύρη σταφίδα, το βερίκοκο, το ροδάκινο και ο ανανάς είναι οι αρωματικές ουσίες που αποτελούν αυτό το στυλ.

L'Eau D'Issey (Issey Miyake, 1992)

Πολύπλοκο και ελαφρύ, αυτό το άρωμα με τις μεγάλες πωλήσεις συντίθεται απο λωτό, κυκλάμινο, φρέζια, γαρίφαλα, λευκούς κρίνους, ξύλα και όσμανθο.


Λουλουδένια-δροσερά

Ανοιξιάτικα λουλούδια, όπως ο υάκινθος, η κομβαλλαρία και τα άνθη πορτοκαλιάς δημιουργούν τον τόνο με τις νότες εσπεριδοειδών και των φρέσκων βοτάνων σε αυτή την ομάδα.

Anais Anais (Cacharel, 1979)

Το άρωμα για τις νεαρές και ρομαντικές γυναίκες για ενα ραντεβού. Το γάλβανο και τα πράσινα φύλλα δίνουν τη σειρά τους στην κομβαλλαρία και το τεμπέρι. Το βετιβέ και ο μόσχος διαρκούν μέχρι την επιστροφή στο σπίτι.


Λουλουδένια-λουλουδένια

Αυτή η "απλή ποικιλία" απολαμβάνει τα άνθη της αρωματικής της έννοιαρ, τα οποία μπορεί να είναι τριαντάφυλλο, γιασεμί ή κανάγκα.

Giorgio (Beverly Hils, 1981)

Αυτό το γεμάτο αυτοπεποίθηση άρωμα είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, απο το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτό. Τα άνθη της πορτοκαλιάς, η γαρδένια, η κανάγκα, το σανταλόξυλο και η βανίλια είναι κάποιες απο τις κύριες αρμονίες.


Λουλουδένια-αλδεϋδη

Λιπώδεις αλδεϋδες, μια ομάδα συνθετικών αρωματικών μιγμάτων, που έχουν καθορίσει αυτό το στυλ. Η ικανότητά τους να εκπέμπουν φρούτα και άνθη, σε αντίθεση με οποιαδήποτε φυσική μυρωδιά, είναι σαγηνευτική.

Chanel No.5 (Chanel, 1921)

Χωρίς αμφιβολία, το άρωμα του αιώνα! Από το 1921, το πρώτο άρωμα στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν συνθετικά αρωματικά μίγματα είναι το απόλυτο κλασικό άρωμα για βραδινή έξοδο με κοντό μαύρο φόρεμα. Η αλδεϋδη, το λεμόνι και το ωερόλι, η καμβαλλαρία και η κανάγκα, καθώς επίσης το βετιβέ, το ζήβεθο και η βανίλια, είναι τα καθοριστικά συστατικά αυτής της έννοιας με τις τεράστιες πωλήσεις.


Λουλουδένια-γλυκά

Αυτά τα αρώματα είναι στο άκρο της ανατολίτικης ομάδας και περιέχουν βαριά λουλουδένια συστατικά, όπως η ορχιδέα, το κυκλάμινο ή η ίριδα μαζί με τουσ τυπικούς αντιπροσώπους της ανατολίτικης έννοιας, δηλαδή, βανίλια, κεχριμπάρι, βενζοϊνη ή μόσχο.

Poison (Dior, 1985)

Οι γυναίκες θα πρέπει να ψεκάζονται με αυτό το γλυκό "φαρμάκι" μόνο μετά της 8:00μ.μ.

Το δυνατό κοκτέιλ περιέχει πιμέντο, δαμάσκηνα, άνισο, μοσχοκάρυδο και ροδόξυλο, καθώς απίσης και οποπάναξ και ηλιοτρόπιο.







14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Opmerkingen


bottom of page