top of page
Αναζήτηση
  • Mary Mit

Η χρήση των αρωμάτων

Το αγαπημένο σας άρωμα πρέπει να φοριέται όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αυτό, μπορείτε να το καταλάβετε αν το εφαρμόσετε στα σωστά μέρη του σώματος - από την κορυφή, έως τα νύχια. Στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό και στο στήθος, καθώς επίσης στους κροτάφους και στην περιοχή πίσω από τα αυτιά: αυτά τα σημεία έχουν καλή ροή αίματος και έτσι διασφαλίζεται το ευνοικότερο αποτέλεσμα.



Τα αρώματα, ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα που μόολις έχει βγει από το μπαίνιο. Τα συμπυκνωμένα αρώματα θα πρέπει να επαλείφονται με φειδώ και αν υπάρει σπρέι, θα πρέπει να χρησιμοποιείται από μια απόσταση 30 εκ. Ένα άρωμα, εξάλλου, θα πρέπει να υπάρχει γύρω σας διακριτικά.

Ένα σύννεφο αρώματος που σας κόβει την ανάσα μπορεί να είναι δυσάρεστο ή ακόμα και αποκρουστικό, όπου και αν βρίσκεστε. Η ιδανική απόσταση που θα πρέπει να μυρίζει ένα άρωμα, είναι περίπου το μήκος του χεριού ενός ανθρώπου. Σε αυτή την ακτίνα, ακόμη και οι ευαίσθητοι συνάδελφοι, για παράδειγμα, αυτοί που έχουν κάποιες αλλεργίες, στο χώρο εργασίας, δε θα ενοχλούνται.


Μετά από περίπου τέσσερις ώρες, ένα άρωμα θα έχει ολοκληρώση την πορεία του και έτσι μπορείτε να ξαναψεκάσετε. Ο τρόπος που αναπτύσσεται στα μαλλιά σας, αποτελεί θέμα για συζήτηση. Το άρωμα μπορεί να αλλάξει την αύρα του όταν συνδυαστεί με τις εκκρίσεις του δέρματος της κεφαλής. Αυτό, μπορεί επίσης να συμβεί με τα ρούχα και μπορεί να δημιουργηθούν λεκέδες στα ευαίσθητα υφάσματα.

Για να είστε σίγουοι, χρησιμοποιήστε το άρωμα σας μόνο στο δέρμα, σαν εσώρουχο.

Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα.

11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page