top of page
Αναζήτηση
  • Mary Mit

Οικογένειες Αρωμάτων

Έγινε ενημέρωση: 15 Νοε 2022

Θηλυκές Νότες - Αρώματα Γυναικεία

  • ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ

Η μεγαλύτερη ομάδα, η οποία χαρακτιρίζεται από αρώματα λουλουδιών, όπως τριντάφυλλο, γιασεμί, κανάγκα, νάρκισσομ τέμπερι, ίριδα και γαρύφαλλο.

  • ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή η έννοια περιέχει τις ζεστές νότες του Αραβικού κόσμου. Βάλσαμα, όπως πατσουλί, ρητίνες όπως βενζοινες, ζωικές αρωματικές ουσίες όπως μόσχου, ζήβεθου και άμβρας, καθώς επίσης και βανίλια και πικάντικα συστατικά, όπως μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο και κανέλα, δημιουργούν τον τόνο αυτής της ομάδας.

  • ΣΙΠΡ

Δημιουργήθηκε από Μεσογειακά συστατικά, το οποίο πήρε το όνομα του από το νησί της Κύπρου ("Σιπρ" στα γαλλικά). Αυτός ο συνδυασμός των εσπεριδοειδών φρούτων, βρύων βελανιδιάς και βαλσάμικου πατσουλί δημιούργησε το στυλ για την εκτεταμένη οικογένεια των αρωμάτων σιπρ.




Αρσενικές Νότες

  • ΦΟΥΓΚΕΡ

Αυτό το στυλ επέκτησε επέκτησε το όνομά του απ'ο το άρωμα "Fougere Royal" του οίκου Χούμπιγκαρντ. Αυτό το άρωμα, το οποίο απευθυνόταν αρχικά στις γυναίκες και δημιουργήθηκε το 1882, έχει νότες κορυφής λεβάντας, βρύα βελανιδιάς και της νεοανακαλυφθήσας ουσίας κουμαρίνι. Ωστόσο, η αρμονία του φουγκέρ εξελίχθηκε γρήγορα στο κύριο αντιπροσωπευτικό ανδρικό στυλ. Ωστόσο, δεν περιέχει καθόλου φτέρη ("φουγκερ" στα γαλλικά), όπως μπορεί κάποιος να πιστεύει σύμφωνα με το όνομα.


  • ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τόνοι του γλυκού μελιού και της βανίλιας, του κεχριμπαριού και των μπαχαρικών, καθορίζουν αυτή την έννοια, η οποία έχει γίνει πρόσφατα επιτυχημένο στον τομέα των ανδρικών αρωμάτων.


  • ΣΙΠΡ

Δερμάτινα και ξυλώδη συστατικά δίνουν μία αρρενωπή αίσθηση, μαζί με τα χαρακτηριστικά σιπρ αρώματα των φρέσκων εσπεριδοειδών, των βρύων βλανιδιάς και του πατσουλιού.




11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page